mandag 10. januar 2011

Utvekslingsstudent tilbudet

Utvekslingsstudent brukes både på videregående eller på høyere utdanning. Utvekslingen kan vare i et halvt år eller et helt år. Det kan organiseres av en organisasjon, foreldre, eller staten. Hele konseptet handler om å studere i utlandet om du vil utforske mer eller om du ikke er fornøyd med egen skole.
Det finnes mange organisasjoner som gir deg masse informasjon om studie i utlandet. ANSA ble grunnlagt i 1956 og består i dag av et kontor i Oslo og et nettverk på over 8 400 medlemmer og 500 tillitsvalgte fordelt på over 1200 studiesteder i mer enn 60 land. ANSAs infosenter er en nasjonal og offentlig støttet informasjonstjeneste. I tillegg er det også gratis. Organisasjonen har et godt forhold til alle partier på Stortinget, Lånekassen og utdanningsmyndigheter i Norge.
Det finnes også mange forumer på nett som er av studenter for studenter. Det er gjerne studenter som har vært på utveksling og kommer med sine meninger og anbefalinger.
Er du interessert i et tilbud om annerledes utdanning er det ganske kjekt å ha slik informasjon tilgjengelig. Under kan du se noen nettsider som gir deg god informasjon med lett tilgjengelig hjelp.

http://www.ansa.no/Om_ANSA/

Gratis og enkel.

http://www.utvekslingsstudent.com/


Forum av studenter for studenter. Enkelt med spørsmål og svar.

http://explorius.no/om_explorius/

Explorius er en ny arrangør i Norge med hovedkontor i Stockholm. Vår filosofi er å holde student antallet på et lavt nok nivå at vi til enhver tid kan vite hvem du er når du ringer oss. Hos oss vil du ikke være et anonymt nummer, men en lys levende person.
Vi har snakket med en student her på skolen som er på et års tilbud i USA som fortalte oss litt om hvordan det er å være utvekslingsstudent i USA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar